BG Performance huolto

BG Performance huolto

Puhdistus- ja ylläpitohuolto on osa normaalia määräaikaishuoltoa, jonka avulla bensiinimoottori puhdistuu ja pysyy toimintakykyisenä.

BG Performance huoltosarja bensiinimoottorille

Nykyaikainen bensiinimoottoreiden GDI moottoritekniikka tuottaa korkeammat palamislämpötilat, korkeammat sylinteripaineet, alhaisemman männänrenkaiden jännityksen ja tiukemmat toleranssit kuin koskaan ennen. Nämä olosuhteet yhdistettynä pitkiin öljynvaihtoväleihin edistävät öljyn heikentymistä ja likakarstakerrostumien muodostumista. BG Performance huolto on korkealuokkaisin moottorihuoltomme, kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee ja kontrolloi päästöjä, sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden.

Bensiini suorasuihkutusmoottorit ovat erityisen alttiita varhaiselle karstan muodostumiselle männän laelle, ilmakanaviin, polttoaine suuttimien kärkiin ja imuventtiileille. Autoteollisuuden mukaan, jo noin 15 000 km:n ajon jälkeen GDI-moottoreissa oleva hiilikarsta alkaa aiheuttaa dramaattista tehonmenetystä ja sytytyskatkoksia.

Pohjolan erityisolosuhteet, kuten alhainen talvinen lämpötila ja lämpötilavaihteluista johtuva kondensaatio edesauttavat moottoriöljyn voitelun heikentymistä. Pidennetyt öljynvaihtovälit ja nämä GDI moottorit tarjoavat pitkän itämisajan hiilikarstan kertymiselle. Jopa korkealaatuisimmat tyypilliset synteettiset moottoriöljyt heikentyvät liiaksi ja eivät kykene suojaamaan moottoria halutulla tavalla.

Moottorin puhdistaminen BG EPR®:llä Engine Performance Restoration® pehmentää ja liuottaa vaikeasti poistettavan hiilikarstan männänrenkaiden alueelta jopa 10 minuutissa! Oikein tiivistetty palotila mahdollistaa paremmat puristuspaineet ja vähentävät öljyn laimentumista ohivuodon seurauksena. BG EPR® puhdistaa mikroskooppiset voitelukanavat ylläpitääkseen komponenttien, kuten venttiilikoneiston ja turboahtimien, kriittistä hydraulista toimintaa. BG EPR® on kriittisen tärkeä osa säännöllistä bensiini moottorin autohuoltoa poistaen tehokkaasti öljyvoitelua heikentävän lietteen ja lakkajäämät bensiinimoottorin voitelujärjestelmästä.

Moottoriöljyn tehostaminen BG MOA® :lla suojaamaan moottorin osia ja vahvistamaan kaikenmerkkisiä moottoriöljyjä jopa 15 000 km:n ajan. Täyssynteettinen BG MOA® tarjoaa erittäin vahvan suojan hapettumista vastaan ​​kaikille moottoriöljyille. BG MOA® auttaa moottoriöljyä suojaamaan moottoria ja varmistamalla kriittisen voitelun ääriolosuhteissa.

Polttoainejärjestelmän puhdistus BG Platinum® 44K®:lla tarjoaa tehokkaan puhdistuksen nykyaikaisille laihapolttoisille suorasuihkutus polttoainejärjestelmille. Se puhdistaa koko polttoainejärjestelmän; polttoainesuuttimet, polttoainesuodattimet ja palotilan. Koska BG Platinum® 44K® poistaa tehokkaasti ylemmän moottorin hiilikarstan, se vähentää karstan kertymisen aiheuttamia ongelmia; kuten moottorin käyntihäiriötä, sytytyskatkoksia, värinää, epäröintiä ja yleistä tehonmenetystä. BG Platinum® 44K® puhdistaa nopeasti polttoainesuuttimet ja syövyttävät likakerrostumat polttoaineen syöttöpumpusta. Kokonaisvaltaisesti puhdistunut polttoainejärjestelmä tarkoittaa pienempää polttoaineen kulutusta, alentuneita lähipäästöjä sekä alhaisempia CO2 päästöjä.