BG Protection Plan – Suojaa ajoneuvosi moottori!

BG Protection Plan on ilmainen asiakasetuohjelma autollesi, kun autoosi suoritetaan BG Performance huolto.

Se kattaa kaikki valmistajan takuun piiriin kuulumattomat moottorin osat. BG Protection on täysin ilmainen ja kulkee autosi mukana. Se on siirrettävissä mikäli auto vaihtaa omistajaa.

Voit saada BG Protection Planin mikäli autoosi on suoritettu BG Performance huolto.

BG Performance Huolto / BG Hybrid Performance Huolto

Moottorin ja polttoainejärjestelmän huolto. Ajoneuvosi öljyjärjestelmä puhdistetaan öljynvaihdon yhteydessä ja uutta moottoriöljyä suojataan erityisellä lisäaineella. Tämän lisäksi polttoainejärjestelmä puhdistetaan. Tämä huolto palauttaa autosi suorituskyvyn, ennaltaehkäisee ja kontrolloi moottorin likaantumista.

Huoltovälimax 20 000 km tai 12 kk
Max korvaussumma3000 €
Bensiini-, hybrid- ja dieselmoottoreille

Miten se toimii?

Mikäli ensimmäinen BG-huoltosi tehdään ennen 70 000 km, pääset ohjelmassa tasolle 1. Tasolla 1 mahdollinen maksimikorvaus on 3000 euroa. Jos huolto tehdään alle 120 000 km kohdalla, pääset tasolle 2, jossa mahdollinen maksimikorvaus on 1500 euroa.

Mikäli autosi moottoriin tulee ohjelman puitteissa laiterikko ja kyseinen laiterikko ei kuulu tavanomaisen takuun piiriin, voit saada korvauksen BG -ohjelman puitteissa. Voit myöskin saada korvauksen omavastuu osuudesta, mikäli alkuperäisvalmistaja kattaa vain osan korjauskuluista.

Rajoitukset:
3500 kg omapainoon asti, katso ohjelman tarkempi sisältö tästä.