BG Karstan poistopalvelu

BG Karstan poistopalvelu

Millainen on autosi ajotuntuma? Koska viimeksi autosi polttoainejärjestelmä ja palotilan karsta on puhdistettu?

Polttomoottorit tuottavat palotapahtuman sivutuotteena karstaa. Hiilikarsta heikentää ajoneuvosi suorituskykyä, lisää polttoaineenkulutusta ja ennen pitkää aiheuttaa kalliita korjauksia.

A-Katsastuksella suoritettava BG Karstanpoisto palvelu tuottaa välittömiä vaikutuksia, jotka huomaat heti ensimmäisessä kiihdytyksessä! A-Katsastuksen ammattilaisten suosittelemat BG-tuotteet puhdistavat autosi suorituskykyä haittavan likakarstan koko polttoainejärjestelmästä. Puhdas polttoainejärjestelmä tarkoittaa ajoneuvosi valmistajan määrittämiin arvoihin palautunutta polttoainetaloudellisuutta, pienempiä päästöjä ja enemmän tehoa! Varmista itsellesi BG karstanpoisto seuraavan katsastuksen yhteydessä valitsemalla BG Karstanpoistopalvelu valikosta.

Polttoainejärjestelmän puhdistus BG Platinum® 44K®:lla tarjoaa tehokkaan puhdistuksen nykyaikaisille laihapolttoisille suorasuihkutus bensiini polttoainejärjestelmille. Se puhdistaa koko polttoainejärjestelmän; polttoainesuuttimet, polttoainesuodattimet ja palotilan. Koska BG Platinum® 44K® poistaa tehokkaasti polttoainejärjestelmän hiilikarstan, se vähentää karstan kertymisen aiheuttamia ongelmia; kuten moottorin käyntihäiriötä, sytytyskatkoksia, värinää, epäröintiä ja yleistä tehonmenetystä. BG Platinum® 44K® puhdistaa nopeasti  polttoainesuuttimet ja syövyttävät likakerrostumat polttoaineen syöttöpumpusta. Kokonaisvaltaisesti puhdistunut polttoainejärjestelmä tarkoittaa pienempää polttoaineen kulutusta, alentuneita lähipäästöjä sekä alhaisempia CO2 päästöjä. 

Diesel polttoainejärjestelmän puhdistus BG PD15 Diesel Fuel System Performance Restoration Cleaner liuottaa ja poistaa hiilikarstajäämät koko dieselin korkeapainesuihkutusjärjestelmästä, mukaan lukien polttoainesuuttimet ja palotilan. Se on erityisen tehokas poistamaan raskaita likakerrostumia korkean lämpötilan Commorail -suorasuihkutusjärjestelmien suuttimista. Kokonaisvaltaisesti puhdistunut polttoainejärjestelmä tarkoittaa pienempää polttoaineen kulutusta, alentuneita lähipäästöjä sekä alhaisempia CO2 päästöjä. 

Bensiinimoottori

Nykyaikainen bensiini suorasuihkutusmoottori on erityisen sensitiivinen likakarstan kerääntymiselle. Aiempaa alhaisempi öljyn viskositeetti, korkeammat öljytilan paineet ja pienempi öljytilan kapasiteeetti sekä käytetyt moottoritekniikat, kuten muuttuva venttiilien ajoitus, matala jännitteiset männän renkaat ja turboahdin aiheuttavat bensiinimoottorin ennenaikaista likaantumista. Korjaamoala raportoi erittäin vaikeasti likaantuneista bensiini suorasuihkutus moottoreista. BG Platinum® 44K® on erityistehokas bensiini polttoainejärjestelmän, palotilan ja polttoainesuuttimien puhdistus tuote. Sen käyttö maksaa takaisin alentuneen polttoaineen kulutuksena, alentuneina päästöinä sekä vähäisempinä karstan aiheuttamina ongelmina.

Dieselmoottori

Nykyaikainen diesel commonrail polttoainejärjestelmä tuottaa korkeat paineet ja lämpötilat. Se aikaansaa diesel polttoaineen hajoamista, suuttimien sisäistä likaantumista ja palotilaan sijoitetun dieselsuuttimen kärjen karstoittumista. Diesel suuttimen likaantuminen heikentää polttoaineen ruiskutusta, joka lisää palotilan karstoittumista sekä nostaa polttoaineen kulutusta. Epätäydellinen palaminen kiihdyttää koko moottorin likaantumista ja johtaa lopulta kalliisiin korjauksiin.

BG PD15 on uusin dieselpolttoainejärjestelmän tehopuhdistaja. Se on autohuoltoalan viimeisimmän kehitystyön tulos ja kykenee tehokkaasti puhdistamaan diesel suuttimen ja palotilan. Se korjaa likaantumisen seuraksena virheellisesti toimivan suuttimen toimintaa ja laskee polttoaineen kulutusta tehokkaamman polttoaine polton vuoksi.