CVT/DSG huoltosarja

Kuvaus

Huoltosarja käytettäväksi hihnavetoisissa CVT vaihteistoissa ja kaksoiskytkimillä varustetuissa DSG/DCT vaihteistoissa. Huoltosarja sisältää BG Quick Clean for Transmissions ja BG CVT Plus huoltotuotteet. Huoltosarja toimitetaan 12 kpl laatikossa.

BG Quick Clean for Transmissions on turvallinen ja tehokas öljypohjainen liuottava/ hajottava puhdistustuote, joka poistaa nopeasti karstan venttiileistä, suodattimesta sekä muista CVT- ja DSG vaihteistojen osista.

Tämä tuote on suuuniteltu käytettäväksi BG PXT®2 tai vastaavan vaihteistoöljyjä vaihtavan huoltolaitteen kanssa. Lisää yksi 325 ml ml tölkki BG Quick Clean for Transmissions vaihteistoon tai 3–4% tilavuudesta. Anna tuotteen puhdistaa 15-30 minuuttia vaihteiston samalla käydessä lämpimäksi. 30 minuutin jälkeen tuote inaktivoituu eikä pidemmästä puhdistusajasta ole hyötyä.

  • Puhdistaa turvallisesti
  • Hajottaa ja liuottaa karstaa
  • Turvallinen tuote käyttää kaikissa vaihteistoissa

BG CVT Plus on suunniteltu parantamaan uuden ja käytetyn hihnavetoisen CVT- ja märkäkytkimellä toimivan kaksoiskytkinvaihteisto DSG/DCT -öljyn ominaisuuksia. Se pidentää öljyn käyttöikää, ehkäisee karstan muodostumista, parantaa sekä hapettumisen että kulumisen suojaa.

BG CVT Plus sopii käytettäväksi kaikkien CVT-, DCT- and DSG -öljyjen kanssa. BG CVT PLUS ei ole tarkoitettu perinteiseen turbiinivaihteistoon. Yksi 325 ml tölkki BG CVT Plus riittää 9,4 litran tilavuuteen.

  • Suojaa ja vahvistaa öljyä
  • Ehkäisee CVT- ja DSG- vaihteistoille tyypillisiä ongelmia
  • Pidentää vaihteiston käyttöikää

Huomaa ei sovellu käytettäväksi turbiinikäyttöisille automaattivaihteistoille.