A/T huoltosarja

Kuvaus

Huoltosarja turbiinikäyttöisille automaattivaihteistoille. Sarja sisältää Quick Clean ja ATC Plus® huoltotuotteet ja ne toimitetaan 12 kpl laatikossa.

BG Quick Clean for Transmissions on turvallinen ja tehokas öljypohjainen liuottava/ hajottava puhdistustuote, joka poistaa nopeasti karstan venttiileistä, suodattimesta sekä muista CVT- ja DSG -automaattivaihteistojen osista.

Tämä tuote on suuuniteltu käytettäväksi BG PXT®2 tai vastaavan vaihteistoöljyjä vaihtavan huoltolaitteen kanssa. Lisää yksi 325 ml ml tölkki BG Quick Clean for Transmissions vaihteistoon tai 3–4% tilavuudesta. Anna tuotteen puhdistaa 15-30 minuuttia vaihteiston samalla käydessä lämpimäksi. 30 minuutin jälkeen tuote inaktivoituu eikä pidemmästä puhdistusajasta ole hyötyä.

  • Puhdistaa turvallisesti
  • Hajottaa ja liuottaa karstaa
  • Turvallinen tuote käyttää kaikissa vaihteistoissa

BG ATC Plus® parantaa uuden ja vanhan automaattivaihteistoöljyn ominaisuuksia. Se parantaa hapettumissuojaa ja siten pidentää öljyn ja vaihteiston käyttöikää. Se ehkäisee tiivistevuotoja hoitamalla kovettuneita tiivisteitä pitäen ne pehmeinä ja joustavina. BG ATC Plus® auttaa kontrolloimaan vaihteiston värinää, hidastaa öljylietteen ja lakkakarstan muodostumista sekä ehkäisee vaahtoamista. Se on erinomainen tuote käytettäväksi automaattivaihteistohuollossa ja se neutraloi mahdolliset happojäänteet järjestelmästä. BG ATC Plus® avulla voit optimoida vaihteistohuoltoon käytetyn öljyn määrän.

Lisää yksi 325ml tölkki BG ATC Plus® 12 litran tilavuuteen asti. Suurempiin tilavuuksiiin lisää 3-4% öljymäärästä.

  • Pehmentää karkeaa toimintaa
  • Suojaa automaattivaihteistoöljyä
  • Pidentää vaihteiston käyttöikää

Huomaa; tämä huoltosarja ei sovellu käytettäväksi CVT ja DSG vaihteistoille.