BG Hybrid Performance huolto

BG Hybrid Performance huolto

Puhdistus- ja ylläpitohuolto on osa normaalia määräaikaishuoltoa, jonka avulla hybridmoottori puhdistuu ja pysyy toimintakykyisenä.

BG Hybrid Performance huoltosarja

BG Hybrid Performance huolto on kehitetty hybridiajoneuvoille, niiden erityishuoltotarpeet huomioiden. BG:n korkealaatuiset ja alan ammattilaisten suosittelemat hybridi huoltotuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän sekä auttavat hybridi moottoreille tyypillisen kosteuden kanssa.  BG Hybrid Performance huolto pidentää hybridimoottorin kestävyyttä ja maksimoi tehokkuuden ja taloudellisuuden sekä pitää ympäristölle haitalliset päästöt kurissa! 

Hybridiautot käyttävät bensiinimoottoriaan vain satunnaisesti ja tämän vuoksi öljy pääsee viilentymään. Ilman kampikammion jatkuvaa riittävän kuumaa lämpötilaa; enemmän polttoainetta ja vettä pääsee laimentamaan ja heikentämään öljyä. Lisäksi pidennetyt öljynvaihtovälit edistävät öljyn heikentymistä ja karstakerrostumien muodostumista. Nämä raskaat karstakerrostumat haittaavat esimerkiksi männän renkaiden optimaalista toimintaa; mikä nostaa polttoaineen kulutusta, alentaa tehoa ja lisää haitallisia pakokaasupäästöjä sekä öljyn kulutusta.