BG Suomi on autohuollon kumppani

Etiikka ajoneuvohuollossa on asiamme. Yhdessä huoltokumppaniemme kanssa me tarjoamme alamme edistyksellisimpiä huoltopalveluita. Mikäli olette hakemassa käänteentekevää huoltokumppania, niin olet laskeutunut oikeaan osoitteeseen.

Tarjoamme kumppaneille:

 • Alamme parhaat huoltotuotteet ja laitteet adaptereineen tarjolla vain BG kumppaneille 
 • Sitoutumisen teidän auttamiseen 
 • Räätälöity ratkaisu teille sopivalla tavalla
 • Maailmanluokan koulutussisältö
 • Online työkalut, tarjolla vain kumppani yrityksille
 • BG huoltopistehaku
 • BG Protection Plan
 • BG Tech app, BG Advisor app

Huoltoliikkeet, jotka haluavat tehdä oikein asiakkailleen ja ymmärtävät, että autot tarvitsevat laadukasta ennakoivaa huoltoa usein kysyvät meiltä neuvoa; miten niitä palveluja myydään? Kumppanuus on kaksisuuntainen tie, teemme yhdessä asioita ja molempien tahtotila tarvitaan.

Kumppaneilta kysymme:

 • Halukkuutta tehdä paremmin
 • Halukkuutta kommunikoida lisäarvo asiakkaille
 • Halukkuutta paketoida BG tuotteet osaksi huoltopalvelua

BG kumppanuus vaatii sitoutumista myös teiltä. Kaikille se ei sovellu, on olemassa erilaisiakin lähestymistapoja.

Mikäli kiinnostuit, niin pyydä ilmainen huolto esittely oheisen lomakkeen avulla.

  BG Suomi

  JoyDrive Oy on autoalan jälkimarkkinaan erikoistunut yritys, joka maahantuo yksinoikeudella BG Products Inc. valmistamia korkealaatuisia kemikaaleja, voiteluaineita ja erikoislaitteita. 

  Tuomme kumppaneillemme korkealaatuiset huoltotuotteet, laitteet, tietotaidon ja koulutuksen.

  Olemme sitouneet seuraaviin arvoihin:

  Etiikka
  Tehdään oikein ajoneuvon omistajalle ja tarjotaan sellaisia lisäarvo huoltopalveluita, joita tarvitaan perustuen tieteelliseen tutkimus näyttöön. Noudatamme läpinäkyviä liiketoimintatapoja ja kohtelemme kaikkia asiakkaita samalla kunnioituksella. Käytetään sellaisia huoltotuotteita, jotka kestävät tiukimmankin tarkastelun.
  Kasvun mahdollistaminen
  Olemme sitoutuneet auttamaan meihin sitoutuneita huoltokumppaneita ja haluamme olla tärkeä kumppani taloudellisesti ja teknisesti.
  Ihmisten arvostus
  Arvostamme hyviä asiakassuhteita ja haluamme toimia hyvillä aikomuksilla. Arvostamme toinen toisiamme ja me BG maahantuonnissa toimimme tiiminä.

  Palvelut kumppaneille

  Tarjoamme eksklusiivista koulutusta kumppaniasiakkaillemme. Koulutuksissa käsittelemme ennakoivaa huoltoa – niin teknisestä kuin kaupallisestakin näkökulmasta.

  Älä huoli, me tulemme sinun luokse. 

  Jotta kumppanit voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa, olemme luoneet kattavan valikoiman lisäarvo huoltopalveluja.   

  BG Suomi

  Juha-Matti Riikonen

  Itä-Suomi +358 10 200 3882

  Jussi on kokenut korjaamoalan ammattilainen. Jussin toimialue kattaa Itä-Suomen Kajaanista aina Lappeenrantaan ja Lahteen asti. Jussi on toiminut BG tuotteiden parissa vuodesta 2012, joten tuotteet ovat tuttuja pitkältä ajalta. Vapaa-Ajallaan Jussin löytää tallista rakentamassa kilpa-autoja. Jussi on ajanut lukuisissa eri rataluokissa 90-luvun alusta asti ja on voittanut useita sarjoja rakentamillaan BMW kilpa-autoilla. ”Riikonen näki muut vain peilistä.” Hämeen Sanomat 18.08.2018

  Avatar

  KP Mesterton

  Etelä-Suomi +358 10 200 3883

  KP toimii Etelä-Suomen alueella ja hänen alueensa on Etelä-Suomen rannikko alue Kotkasta Helsinkiin ja Turkuun asti. Hän on myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. KP on syntyperäinen helsinkiläinen ja hän on fanaattinen jalkapallomies. Muuten hän sanoo viihtyvänsä lauta- ja korttipelien sekä kulttuurin ja historian parissa.

  Avatar

  Taneli Piirala

  Muu Suomi +358 10 200 3880

  Taneli Piirala toimii BG maahantuonnin johdossa ja hoitaa myyntialueena muun Suomen aluetta Keski-Suomesta rannikolle ja Pohjoiseen. Taneli on toiminut BG tuotteiden parissa yli 10 vuoden ajan Suomessa ja Australiassa. Vapaa-ajallaan hän seuraa intohimoisesti jalkapalloa ja harrastaa urheilua. Taneli on toiminut vuosien ajan jalkapallovalmentajana ja valmentaa edelleen lapsia työn ohessa.

  Avatar

  Kimmo Hakkarainen

  Varasto ja myynnin tuki +358 10 200 3881

  Kimmo työskentelee BG Suomen varastolla ja myynnin tukitoiminnoissa. Kimmolla on pitkä, lähes 20 vuoden kokemus autoalan kemiallisten huoltotuotteiden parissa. Vapaa-Ajallaan Kimmo pelaa golffia, liikkuu luonnossa tai peuhaa lapsen lapsen kanssa.

  Tekninen tuki

  tekninentuki@bgprod.fi

  Puh. +358 10 200 3882

  Laskutus ja myyntiehdot

  Noudatamme teknisen kaupan liiton yleisiä myynti ja toimitusehtoja. Laskutuksessa käytämme verkkolaskutusta. Muutokset laskutustietoihinne voitte toimittaa info@bgprod.fi ja tilaukset osoitteeseen tilaukset@bgprod.fi

  Yritysnimi: JoyDrive Oy

  Y-Tunnus 3305679-9

  Operaattori: Maventa

  Verkkolaskutusosoite: 003733056799

  Välittäjätunnus: 003721291126

  Taneli Piirala

  Managing Director  
  taneli(a)bgprod.fi
  +358 10 200 3880