BG Dynamic bensiini huoltosarja

Osasto:

Kuvaus

Huoltosarja vaikeasti likaantuneen tai öljyä kuluttavan bensiini moottorin kunnostushuoltoon. Huoltosarja sisältää huoltotuotteet yhteen autoon.

BG Dynamic Engine Cleaner on BG Products Inc. kehittämä tuote Volkswagenille. Tämä tuote on erityisesti kehitetty VW -autonvalmistajan aloitteesta puhdistamaan vaikeasti puhdistettava öljylieteongelma. Siitä on myös julkaistu valmistajan suositus ja tekninen huoltotiedote nro 1707-13.

BG Dynamic Engine Cleaner puhdistaa täydellisesti kampikammion, öljykanavat ja koko voitelujärjestelmän. Se on kehitetty puhdistamaan kaikkein vaikein öljyperäinen likakarsta. Se on erinomainen apuväline puhdistamaan öljynkulutusongelmasta kärsivä moottori.

BG Dynamic Engine Cleaner sopii käytettäväksi kaikille henkilöautoille, joissa epäillään yli 0,5 litraa tuhannelle kilometrille öljynkulutusta. Se on erityisen tehokas korjauspuhdistustuote ja se puhdistaa tehokkaammin kuin tavalliset ennakoivan huollon puhdistustuotteet.

BG Dynamic Engine Cleaner Rinse Oil on huoltotuote, jolla öljytila huuhdellaan BG Dynamic Engine Cleaner käytön jälkeen.

BG Extended life MOA® on 100% synteettinen huoltotuote bensiinimoottorin öljylle. Se vahvistaa kaikkien moottoriöljyjen ominaisuuksia pidennetyn huoltovälin ajan. BG Extended Life MOA® ylläpitää välttämättömät voiteluominaisuudet äärimmäisissäkin lämpötiloissa. Sen puhdistava teknologia ja antioksidantti lisäaineistus estää moottoriöljyn heikentymisen ja paksuuntumisen kaikkein vaativimassa stop-and-go -ajossa.

BG Platinum® 44K® Fuel System Cleaner poistaa karstan turvallisesti, tehokkaasti ja läpikotaisesti palotilasta, imusarjasta, -kanavista ja -suuttimista. Se palauttaa virtauksen polttoainesuuttimille ja puhdistaa koko polttoainejärjestelmän.