BG Dynaaminen moottorihuolto

BG Dynaaminen moottorihuolto

BG Dynaaminen moottorihuolto on ainutlaatuinen huoltoratkaisu bensiinimoottoreille, kun säännöllistä huoltoa on laiminlyöty, jos öljyä kuluu liikaa tai kun moottorissa on öljylietettä.

BG Dynaaminen moottorihuoltosarja

Korkeat käyttölämpötilat, alhaisempi moottorin jäähdytys ja pitkittyneet huoltovälit yhdistettynä äärimmäisiin pohjoisen olosuhteisiin öljyn hajoamista ja öljylietettä. Jatkuva lämpötilavaihtelu tuottaa kondensaation vuoksi kosteutta. Kosteus luo olosuhteen inhottavien happojen muodostukselle ja nämä hapot aiheuttavat moottoriöljyn heikkenemistä.  Jatkuva lämpö- ja oksidatiivinen hajoaminen edistää öljyn paksuuntumista  ja likakerrostumien muodostumista. Raskaat likakerrostumat voivat rajoittaa oikeaa öljyn virtausta, tukkia öljysihdit ja suodattimet sekä lisätä ohivuotoa ja öljyn kulutusta.

BG Dynaaminen moottorihuolto on ainutlaatuinen huoltoratkaisu bensiinimoottoreille, kun säännöllistä huoltoa on laiminlyöty, jos öljyä kuluu liikaa tai kun moottorissa on öljylietettä.

Täydellinen moottorin puhdistus BG Dynamic Engine Cleaner:n avulla puhdistaa kampikammion ja koko voitelujärjestelmän perusteellisesti. Tämän jälkeen BG Dynamic Engine Cleaner Rinse Oil poistaa puhdistusaineen ja sitoutuneeen likakarstan viimeistelläkseen puhdistusprosessin. Tämä moottorihuolto poistaa kaikkein pinttyneimmänkin moottoriöljyjäämät ja likakertymät.

Nykyaikainen korkeasti viritetty polttomoottori rasittaa öljyä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Samanaikaisesti on pidennetty huoltovälejä. Tämä huoltopalvelu poistaa pomminvarmasti likaantumisesta johtuvan liiallisen öljynkulutuksen. Jatkamalla BG kunnossapitohuoltojen tekemistä varmistat jatkossa, että ongelma ei palaa.Tehopuhdistaa vaikeasti likaantuneet männänrenkaat ja öljytilanPuhdistaa öljyperäisen lian ja hartsin koko öljyjärjestelmästäHarmiton tiivisteille ja öljyjärjestelmän osille

Moottoriöljyn tehostaminen BG MOA® :lla suojaamaan moottorin osia ja vahvistamaan kaikenmerkkisiä moottoriöljyjä jopa 15 000 km:n ajan. Täyssynteettinen BG MOA® tarjoaa erittäin vahvan suojan hapettumista vastaan ​​kaikille moottoriöljyille. BG MOA® auttaa moottoriöljyä suojaamaan moottoria ja varmistamalla kriittisen voitelun ääriolosuhteissa.

  • Vähentää merkittävästi liiallista öljyn kulumista 
  • Moottorin luotettava suorituskyky
  • Merkittävä rahansäästö koneremontin sijasta

Polttoainejärjestelmän puhdistus BG Platinum® 44K®:lla tarjoaa tehokkaan puhdistuksen nykyaikaisille laihapolttoisille suorasuihkutus polttoainejärjestelmille. Se puhdistaa koko polttoainejärjestelmän; polttoainesuuttimet, polttoainesuodattimet ja palotilan. Koska BG Platinum® 44K® poistaa tehokkaasti ylemmän moottorin hiilikarstan, se vähentää karstan kertymisen aiheuttamia ongelmia; kuten moottorin käyntihäiriötä, sytytyskatkoksia, värinää, epäröintiä ja yleistä tehonmenetystä. BG Platinum® 44K® puhdistaa nopeasti polttoainesuuttimet ja syövyttävät likakerrostumat polttoaineen syöttöpumpusta. Kokonaisvaltaisesti puhdistunut polttoainejärjestelmä tarkoittaa pienempää polttoaineen kulutusta, alentuneita lähipäästöjä sekä alhaisempia CO2 päästöjä.