DPF kunnostuspuhdistus huoltosarja

Kuvaus

Huoltosarja diesel hiukkassuodattimen (DPF) puhdistukseen ja moottorin puhdistus- ja kunnossapitohuoltoon. Sarja sisältää DPF & Emissions System Cleaner, BG EPR®, BG DOC® ja BG PD15 huoltotuotteet ja ne toimitetaan 8 kpl laatikossa.

DPF & Emissions System Cleaner syötetään BG VIA laitteen avulla dieselmoottorin ilmajärjestelmään. Se auttaa auton omaa passiivista regenerointia käynnistymään, jotta voidaan suorittaa hiukkasuodattimen puhtaaksi poltto korjaamo-olosuhteissa turvallisesti ja tehokkaasti.

BG EPR® Engine Performance Restoration® pehmittää ja liuottaa vaikeasti puhdistettavan karstan männänrenkaista, jopa 10 minuutissa! Oikeaoppisesti tiivistyvä palotila parantaa puristuksia ja vähentää öljyn laimentumista ohivuoden seurauksena.

BG EPR® puhdistaa mikroskooppiset öljykanavat, jotta voidaan ylläpitää öljyjärjestelmän kriittisten komponenttien kuten venttiiliennostimien ja turboahtimen toiminta.

BG EPR® palauttaa polttoainetaloudellisuuden, tehon ja on harmiton stefoille ja muille moottorin komponenteille. Se sopii erinomaisesti diesel- ja bensiinimoottorin ylläpitohuoltoon.

  • Puhdistaa männänrenkaiden alueen ja moottorin
  • Parantaa puristuspaineita ja tehoa
  • Parantaa ajettavuutta

BG DOC® on 100% synteettinen huoltotuote, joka on suunniteltu parantamaan kaikentyyppisten dieselmoottoriöljyjenn lisäaineistusta. BG DOC® ylläpitää modernin turboahdetun dieselmoottorin tehon ja suorituskyvyn ”kuin uutena”. Se auttaa pitämään dieselmoottoriöljyn huomattavan hyvässä kunnossa, jopa pitkän huoltovälin ajan ehkäisemällä nokipartikkelien ketjuuntumista ja estää siten tehokkaasti diesel moottoriöljyn paksuuntumista.

Se suojaa öljyä neutraloiden happoja ja niiden korrosoivaa vaikutusta, vähentää kitkaa ja kulumista moottorin osissa, stabiloi viskositeettiä sekä ehkäisee öljylietettä paremman hapettumissuojan ja noen kontrolloinnin avulla.

BG DOC® on yhteensopiva kaikkien synteettisten ja moniasteisten dieselmoottoriöljyjen kanssa. Säännöllinen BG DOC® käyttö moottoriöljyn seassa auttaa kontrolloimaan ennalta dieselpolttoaineesta peräisin noen aiheuttamia ongelmia. BG DOC® säännöllinen käyttö ehkäisee tehokkaasti hiukkasuodattimen likaantumista.

  • Suojaa dieselmoottorin öljyä
  • Parantaa voitelua
  • Kontrolloi noen syntymistä

BG PD15 liuottaa ja poistaa karstan koko polttoainejärjestelmästä, mukaanlukien suuttimet ja palotilan.

BG PD15 on erityisen tehokas poistamaan vaikeasti puhdistettavan mustan tahmaisen noen korkeapaine commonrail suuttimien sisältä.

  • Puhdistaa Common Rail suuttimet sisältä
  • Puhdistaa palotilan ja katalysaattorin
  • Sisältää voiteluaineen