BG Syncro Shift® II

Osasto:

Kuvaus

Yksi tuote ja monta käyttötarkoitusta

BG Syncro Shift® II on korkealaatuinen yleiskäyttöinen vaihteistoöljy, joka on soveltuu käytettäväksi manuaalivaihteistoissa, Haldex kytkimissä, Torsen tasauspyörästössä ja jakovaihteistossa. Se vähentää ylläpitokustannuksia parantamalla lämpöstabiilisuutta, juoksevuutta alhaisissa lämpötiloissa ja leikkauskestävyyttä samalla, kun se tarjoaa tasaisemman vaihdon.

Automaattivaihteistoöljyä ja muita kevyitä voiteluaineita suositellaan usein käytettäväksi vaihteisto-, voimansiirto- ja vaihteistosovelluksissa. Koska nämä nesteet ovat kevyen viskositeetin, alhaisen voitelukalvon lujuuden omaavia nesteitä, ne eivät suojaa täysin kaikkia komponentteja. Manuaalivaihteistot ja vaihteistoakselisovellukset aiheuttavat vakavaa nesteleikkausta, mikä heikentää kulumissuojaa.

Se tarjoaa vertaansa vailla olevan voitelukalvon, kulumissuojan, poikkeuksellisen mekaanisen leikkauskestävyyden ja erinomaisen juoksevuuden alhaisissa lämpötiloissa. Kaikki tämä suorituskykyominaisuuksista tinkimättä.

Soveltuu kaikkin järjetselmiin, joissa vaaditaan GL-4 tai edeltävää vaihteistoöljy luokitusta. Huom. Ei sovellu käytettäväksi tasauspyörästössä (Final Drive), jossa vaaditaan GL-5 luokiteltuja vaihteistoöljyjä. Käytä perään BG Ultra Guard.

  • Kestää pidempää
  • Suojaa pidempään
  • Säästää huolto- ja korjauskuluissa
  • Haldex ja Torsen yhteensopiva