BG Hybrid Performance huoltosarja

Kuvaus

Huoltosarja hybridi bensiinimoottorin puhdistus- ja kunnossapitohuoltoon. Sarja sisältää BG EPR® for hybrids, BG MOA® for hybrids ja BG 44K® for hybrids huoltotuotteet ja ne toimitetaan 8 kpl laatikossa.

BG EPR® Engine Performance Restoration® pehmittää ja liuottaa vaikeasti puhdistettavan karstan männänrenkaista, jopa 10 minuutissa! Oikeaoppisesti tiivistyvä palotila parantaa puristuksia ja vähentää öljyn laimentumista ohivuoden seurauksena.

BG EPR® for hybrids puhdistaa mikroskooppiset öljykanavat, jotta voidaan ylläpitää öljyjärjestelmän kriittisten komponenttien kuten venttiiliennostimien ja turboahtimen toiminta.

BG EPR® for hybrids palauttaa polttoainetaloudellisuuden, tehon ja on harmiton stefoille ja muille moottorin komponenteille. Se sopii erinomaisesti diesel- ja bensiinimoottorin ylläpitohuoltoon.

 • Puhdistaa männänrenkaiden alueen
 • Parantaa puristuspaineita ja tehoa
 • Parantaa ajettavuutta

BG Advanced Formula MOA® for Hybrids on 100% synteettinen huoltotuote hybridi bensiinimoottorin öljylle. Se vahvistaa kaikenmerkkisten moottoriöljyjen ominaisuuksia pidennetyn huoltovälin ajan.

Hybridiautot käyttävät bensiinikäyttöisiä moottoreitaan vain satunnaisesti. Ilman kampikammion lämpenemistä, enemmän polttoainetta ja vettä pääsee laimentamaan moottoriöljyä, mikä johtaa kosteuden kertymiseen moottoriin. Palokaasut ja kosteus muodostavat agressiivisia happoja ja ne heikentävät moottoriöljyä aiheuttaen nopoeampaa hapettumista ja paksuuntumista. Tämä johtaa männänrenkaiden heikentyneeseen toimintaan ja epävakaaseen öljyn  viskositeettiin.

BG Advanced Formula MOA® for Hybrids on kehitetty käsittelemään tehokkaasti erityisesti hybrideissä esiintyvän kosteuden. Tämän lisäksi siinä on kehittynyt pesuaine ja antioksidanttijärjestelmä, joka suojaa moottorin osia hybridisähköajoneuvoissa (HEV). Se käyttää yhdistelmää pinta-aktiivisia ja ajallaan aktivoituvia kitkaa modifioivia aineita, jotka takaavat välittömän polttoainesäästön ja pitkäaikaisen suojan polttoainetaloudellisuuden ylläpitämiseksi. Sen aina aktiivinen, puhtaana pitävä tekniikka hallitsee lietteen ja lakan muodostumista ja säilyttää hybridfimoottorin suorituskyvyn koko huoltovälin ajan.

 • Pidennetty suoja koko öljynvaihtovälille
 • Suojaa moottoriöljyä
 • Ehkäisee öljyn liiallista kulumista

BG Platinum® 44K® for Hybrids on 325ml korkealaatuisia pesuaineita, jotka on erityisesti kehitetty puhdistamaan polttoainejärjestelmiä hybridiautoissa.

  • Parantaa polttoainetaloudellisuutta
  • Vähentää pakokaasupäästöjä
  • palauttaa “uudenveroisen” ajettavuuden moottorin suorituskykyyn
  • Auttaa moottoria toimimaan paremmin, pidempään ja tehokkaammin.