BG Dynamic diesel huoltosarja

Osasto:

Kuvaus

Huoltosarja vaikeasti likaantuneen tai heikosti ylläpidetyn diesel moottorin kunnostushuoltoon. Huoltosarja sisältää huoltotuotteet yhteen dieselautoon.

BG Dynamic Engine Cleaner on BG Products Inc. kehittämä tuote Volkswagenille. Tämä tuote on erityisesti kehitetty VW -autonvalmistajan aloitteesta puhdistamaan vaikeasti puhdistettava öljylieteongelma. Siitä on myös julkaistu valmistajan suositus ja tekninen huoltotiedote nro 1707-13.

BG Dynamic Engine Cleaner puhdistaa täydellisesti kampikammion, öljykanavat ja koko voitelujärjestelmän. Se on kehitetty puhdistamaan kaikkein vaikein öljyperäinen likakarsta. Se on erinomainen apuväline puhdistamaan öljynkulutusongelmasta kärsivä moottori.

BG Dynamic Engine Cleaner sopii käytettäväksi kaikille henkilöautoille, joissa epäillään yli 0,5 litraa tuhannella kilometrilla öljynkulutusta. Se on erityisen tehokas korjauspuhdistustuote ja se puhdistaa tehokkaammin kuin tavalliset huoltopuhdistustuotteet.

  • Poistaa öljylietteen ja lakkajäämät
  • Palauttaa puristuspaineet
  • Harmiton öljypumpulle ja tiivisteille

BG Dynamic Engine Cleaner Rinse Oil on huoltotuote, jolla öljytila huuhdellaan BG Dynamic Engine Cleaner käytön jälkeen.

BG DOC® on 100% synteettinen huoltotuote, joka on suunniteltu parantamaan kaikentyyppisten dieselmoottoriöljyjenn lisäaineistusta. BG DOC® ylläpitää modernin turboahdetun dieselmoottorin tehon ja suorituskyvyn ”kuin uutena”. Se auttaa pitämään dieselmoottoriöljyn huomattavan hyvässä kunnossa, jopa pitkän huoltovälin ajan ehkäisemällä nokipartikkelien ketjuuntumista ja estää siten tehokkaasti diesel moottoriöljyn paksuuntumista.

BG 245 Diesel Fuel System Cleaner liuottaa ja poistaa karstan koko polttoainejärjestelmästä, mukaan lukien suuttimet ja palotilan. BG 245 on erityisen tehokas poistamaan vaikeasti puhdistettavan mustan tahmaisen noen korkeapaine commonrail suuttimien sisältä.