Ohjaustehostin huoltosarja

Kuvaus

Ohjaustehostimen huoltosarja sisältäen monikäyttöisen ja korkealaatuisen ohjaustehostin nesteen sekä Quick Clean ohjaustehostimen puhdistustuotteen.

Ohjaustehostimen puhdistus BG Quick Clean for Power Steering poistaa turvallisesti ja tehokkaasti ohjaustehostimeen kertyneet epäpuhtaudet. BG Quick Clean on yhteensopiva järjestelmän komponenttien kanssa ja se on suunniteltu käytettäväksi kaikkien BG-ohjaustehostinlaitteiden kanssa.

  • Ominaisuutensa menettänyt ja likainen neste korvataan uudella ohjaustehostinnesteellä
  • Ohjaustehostinjärjestelmään kertynyt lika puhdistetaan

BG Universal Synthetic Power Steering Fluid on poikeuksellinen 100% synteettinen ohjaustehostinneste, joka sopii käytettäväksi KAIKISSA ohjaustehostimissa kaikissa olosuhteissa. Sen äärimmäisen korkea viskositeetti tarkoittaa, että se ei havaittavasti ohene, kun se altistuu kuumalle tai kylmälle.

BG Universal Synthetic Power Steering Fluid hoitelee pakkaslämpötilat, joissa useimmat nesteet epäonnistuvat. Se sopii käytettäväksi myös autojen keskusvoitelujärjestelmissä, iskunvaimentimissa, automaattisissa korkeudensäätöjärjestelmissä ja hydrauliikkajärjestelmissä, jotka toimivat äärimmäisissä lämpötiloissa tai niiden ääripäiden vaihteluissa.

  • Vähentää ohjauksen ääntämistä ja vuotamista
  • Korjaa tahmean tai jäykän ohjaustuntuman
  • Pidentää komponenttien käyttöikää