Finntest Oy on autoalan jälkimarkkinaan erikoistunut perheyritys, joka maahantuo ja myy kemikaaleja, voiteluaineita ja erikoislaitteita.

Tavoitteenamme on tuottaa autolan jälkimarkkinoille lisäarvoa ja helpottaa erilaisten toimijoiden liiketoimintaa vahvan teknisen osaamisemme ja kokemuksemme avulla. Finntest Oy on perustettu 1984 ja yrittäjinä toimivat Kari ja Merja Järvi. Tänään Finntest Oy pystyy suunnittelemaan nykyaikaisen korjaamon, merkkikohtaisilla laitteilla, vastaamaan nykyteknologian sekä ympäristön vaatimuksia kustannustehokkaammasta korjaamosta. Finntest Oy maahantuo mm. rengashuoltoon kattavan valikoiman laitteita, ollen Suomen suurin toimija tässä kategoriassa.

Asiakkaat

Finntest Oy:n asiakkaat koostuvat autoalan maahantuojista, autoliikkeistä ja -ketjuista, korjaamoista ja -ketjuista, rengasliikkeistä ja -ketjuista, katsastusasemista, koulutuskeskuksista sekä erinäisistä julkisista yhteisöistä. Asiakkaat toimivat niin kevyen kuin raskaankin kaluston parissa.

Laatu

Asiakastyytyväisyys on yksi Finntest Oy:n tärkeimmistä toimintaa ohjaavista mittareista. Finntest Oy:n liiketoimintaa ohjaamaan on luotu laatujärjestelmä sekä ympäristönohjausjärjestelmä.

Talous

Finntest Oy kuuluu Suomen Vahvimmat 2018 yrityksiin, jonka Suomen Asiakastieto on myöntänyt.

Palvelut

Projektinhallintamme suunnittelee asiakastarpeiden mukaisesti korjaamon niin uusrakentamis- kuin uudistamistarpeisiinkin.

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia innovatiivisia rahoitusratkaisuja oman liiketoiminnan kehittämiseen. 

Olemme luoneet kattavan valikoiman lisäarvopalveluja, jotta asiakkamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa

Organisaatio

Finntest Oy:llä on Suomen kattava kenttämyynti- ja asiantuntija verkosto. Yrityksen henkilöstöstä puolet toimii teknisellä pohjalla erilaisissa huolto- tai asiantuntijatehtävissä mahdollistaen vahvan osaamisen niin suunnittelu kuin jälkihoito prosessienkin osalta.

Kumppanit

Tavarantoimittajansa Finntest Oy on valinnut huolellisesti vastaamaan antamiaan lupauksia kustannustehokkaammasta, ympäristöystävällisemmästä sekä turvallisemmasta korjaamosta. Valikoimiimme olemme kelpuuttaneet ainoastaan laadukkaita laitetoimittajia, jotka edustavat alansa huippua. Valikoimasta löytyy kaikki korjaamolla tarvittavat laitteet, kuten rengas- tai jarruhuoltolaitteet, ohjauksensuuntauslaitteet, testauslaitteet, korinoikaisu- ja hitsauslaitteet, nostimet, öljynhuolto- ja pakokaasunpoistolaitteet, pesukoneet, kemikaalit sekä voiteluaineet. Kattaaksemme laadukkaan ja nopeasti reagoivan huoltosopimusyhteistyön koko maassa, olemme valinneet huoltoyhteistyökumppaneiksemme tarkoin valittuja, itse kouluttamiamme huoltopisteitä, jotka täyttävät asettamamme kriteerit.

Finntest Logo
Osoite
Olarinluoma 16, 02200 Espoo
Sähköposti
finntest@finntest.fi
Verkkosivut
www.finntest.fi

BG huoltopisteet

 
 

Mikä on BG?

Ennakoivaa huoltoa toimivuustakuulla. BG-tuotteet puhdistavat, suojaavat ja säästävät rahaa.

Lue lisää

Finntest Oy

Finntest Oy on toiminut yksinoikeudella Suomessa BG tuotteiden jakelijana jo vuodesta 2003.

Lue lisää