BG SCF Oy on autoalan jälkimarkkinaan erikoistunut yritys, joka maahantuo yksinoikeudella BG Products Inc. valmistamia kemikaaleja, voiteluaineita ja erikoislaitteita. Tänä päivänä BG on Suomessa ennakoivan huollon markkinajohtaja.

Me tuomme autolan kumppaneillemme korkealaatuiset huoltotuotteet, laitteet, tietotaidon ja koulutuksen.

Asiakkaat

BG SCF Oy:n kumppaniasiakkaat ovat autoalan maahantuojia, autoliikkeitä ja -ketjuja, korjaamoja ja -ketjuja, rengasliikkeitä ja -ketjuja, katsastusasemia, koulutuskeskuksia sekä erinäisiä julkisia yhteisöjä. Asiakkaat toimivat niin kevyen kuin raskaankin kaluston parissa.

Erilaisuus

Miten me olemme erilaisia kuin kilpailijamme? Meillä on korkealaatuisimmat tuotteet, joiden avulla varmistamme parhaan mahdollisen huollon. Kehitämme jatkuvasti uusia keinoja huoltaa autoja paremmin.

Palvelut kumppaneille

Tarjoamme ekslusiivista koulutusta kumppaniasiakkaillemme. Koulutuksissa käsittelemme ennakoivaa huoltoa - niin teknisestä kuin kaupallisestakin näkökulmasta.

Olemme luoneet kattavan valikoiman lisäarvopalveluja, jotta asiakkamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Me olemme ainoa autoalan jälkimarkkinatoimija ennakoivassa huollossa, joka tarjoaa myynti ja markkinointitukea kumppaniasiakkailleen.

Kehittämässä Suomen autoalan markkinaa

Autojen huoltovaatimukset kehittyvät yhdessä entistä hienostuneemman tekniikan kanssa. BG on autoalan johtava ennakoivaan huoltoon erikoistunut valmistaja. Olemme sitouneet kehittämään ennakoivan huollon markkinaa Suomessa yhdessä kumppaniyritystemme kanssa. 

Suomen Vahvimmat 2019 -sertifikaatti

BG Service Center Finland Oy:llä on Suomen Vahvimmat 2019-sertifikaatti.  Se on Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä taloudellisesta vakavaraisuudesta kertova tunnustus. Sertifikaattiin ovat oikeutettuja ne suomalaiset yritykset, jotka kuuluvat Rating Alfa -luottoluokitusasteikon terävimpään kärkeen. Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Suomen Vahvimmat on merkki yritystoiminnan jatkuvuudesta ja luotettavuudesta.

Palvelulupaus

Korkea moraali on toimintamme selkäranka ja me seisomme lupaustemme takana. Lupauksemme kuluttajille on ilmainen asiakasetu BG Lifetime Protection Plan.

BG huoltopisteet