BG Suomessa - BG huoltopalvelut

BG SCF Oy on autoalan jälkimarkkinaan erikoistunut yritys, joka maahantuo yksinoikeudella amerikkalaisen BG Products Inc.:n valmistamia ennakoivan autohuollon kemikaaleja, voiteluaineita ja erikoislaitteita. Tänä päivänä BG on Suomessa ennakoivan huollon markkinajohtaja. Me maahantuomme autoalan kumppaneillemme korkealaatuiset huoltotuotteet ja laitteet sekä tarjoamme heille sekä teknistä- että kaupallista koulutusta. 

Asiakkaamme

BG SCF Oy:n kumppaniasiakkaat ovat autoalan maahantuojia, autoliikkeitä ja -ketjuja, korjaamoja ja -ketjuja, rengasliikkeitä ja -ketjuja, katsastusasemia, koulutuskeskuksia sekä erinäisiä julkisia yhteisöjä. Asiakkaat toimivat niin kevyen kuin raskaankin kaluston parissa.

Miten eroamme kilpailijoistamme?

Meillä on markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet, joiden avulla varmistetaan paras mahdollinen lopputulos huollossa. Kehitämme jatkuvasti uusia menetelmiä huoltaa autoja entistä paremmin, taloudellisemmin ja ympäristöystävällisemmin. 

Palvelut kumppaneille

Tarjoamme eksklusiivista koulutusta kumppaniasiakkaillemme. Koulutuksissa käsittelemme ennakoivaa huoltoa - niin teknisestä kuin kaupallisestakin näkökulmasta.

Olemme luoneet kattavan valikoiman lisäarvoa tuottavia palveluja kumppaniasiakkaillemme, esim. tarjoamme alan ainoana toimijana sekä myynti- että markkinointitukea, jotta he voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. 

Mukana kehittämässä Suomen autoalan markkinaa

Autojen huoltovaatimukset kehittyvät yhdessä entistä hienostuneemman autotekniikan kanssa. BG on autoalan johtava ennakoivaan huoltoon erikoistunut valmistaja globaalisti. BG Service Center Finland Oy on sitoutunut kehittämään Suomen alan markkinaa yhdessä kumppaniyritystensä kanssa. 

Suomen Vahvimmat 2019 -sertifikaatti

BG Service Center Finland Oy:llä on Suomen Vahvimmat 2019-sertifikaatti.  Se on Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä taloudellisesta vakavaraisuudesta kertova tunnustus. Sertifikaattiin ovat oikeutettuja ne suomalaiset yritykset, jotka kuuluvat Rating Alfa -luottoluokitusasteikon terävimpään kärkeen. Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Suomen Vahvimmat on merkki yritystoiminnan jatkuvuudesta ja luotettavuudesta.

Palvelulupaus

Korkea moraali on toimintamme selkäranka ja me seisomme lupaustemme takana. Lupauksena kuluttajille on ilmainen asiakasetu BG Lifetime Protection Plan.

BG huoltopisteet