BG SCF Oy on autoalan jälkimarkkinaan erikoistunut yritys, joka maahantuo yksinoikeudella BG Products Inc. valmistamia kemikaaleja, voiteluaineita ja erikoislaitteita. Tänä päivänä BG on Suomessa ennakoivan huollon markkinajohtaja.

Me tuomme autolan kumppaneillemme korkealaatuiset huoltotuotteet, laitteet, tietotaidon ja koulutuksen .

Asiakkaat

BG SCF Oy:n kumppaniasiakkaat koostuvat autoalan maahantuojista, autoliikkeistä ja -ketjuista, korjaamoista ja -ketjuista, rengasliikkeistä ja -ketjuista, katsastusasemista, koulutuskeskuksista sekä erinäisistä julkisista yhteisöistä. Asiakkaat toimivat niin kevyen kuin raskaankin kaluston parissa.

Erilaisuus

Miten me olemme erilaisia, kuin kilpailijamme? Meillä on korkealaatuisimmat tuotteet, joiden avulla varmistamme parhaan mahdollisen huollon. Tuomme jatkuvasti uusia keinoja huoltaa autoja paremmin.

Palvelut kumppaneille

Tarjoamme ekslusiivista koulutusta kumppaniasiakkaillemme. Koulutuksessa käsittelemme ennakoivaa huoltoa, niin teknisestä kuin kaupallisesta näkökulmasta.

Olemme luoneet kattavan valikoiman lisäarvopalveluja, jotta asiakkamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Me olemme ainoa autoalan jälkimarkkinatoimija ennakoivassa huollossa, joka tarjoaa myynti ja markkinointitukea kumppaniasiakkailleen.

Kehittämässä Suomen autoalan markkinaa

Autojen huolto vaatimukset kehittyvät yhdessä entistä hienostuneemman tekniikan kanssa. BG on autoalan johtava ennakoivaan huoltoon erikoistunut erikoisvalmistaja. Me olemme sitouneet kehittämään ennakoivan huollon markkinaa Suomessa yhdessä kumppaniyritystemme kanssa. 

Suomen Vahvimmat 2019 -sertifikaatti

BG Service Center Finland Oy:llä on Suomen Vahvimmat 2019-sertifikaatti.  Se on Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä taloudellisesta vakavaraisuudesta kertova tunnustus. Sertifikaattiin ovat oikeutettuja ne suomalaiset yritykset, jotka kuuluvat Rating Alfa -luottoluokitusasteikon terävimpään kärkeen. Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Suomen Vahvimmat on merkki yritystoiminnan jatkuvuudesta ja luotettavuudesta.

Palvelulupaus

Korkea moraali on toimintamme selkäranka ja me seisomme lupaustemme takana. Lupauksemme kuluttajille on ilmainen asiakasetu BG Lifetime Protection Plan.

BG huoltopisteet