Jyväskylän paras autohuolto

Jyväskylän paras autohuolto

Missä kannattaisi huoltaa auto Jyväskylässä? Varmaankin asuinpaikallasi on merkitystä ja sillä mihin päivittäin muutenkin ajat. Toisaalta et ehkä halua viedä autoa mihin tahansa vaan haluat luottaa korjaamoon. Tai ehkä sinulle merkitsee vain ja ainoastaan halpa hinta. Mikäli sinua kiinnostaa autosi luotettavuus, edullisempi omistajuus ja mukava asiointi, niin tässä muutama meidän suosikki Jyväskylästä.

Haluatko halvan huollon vai edullisen omistajuuden?

Mikäli auto on vanha ja sillä ei ole juurikaan ole arvoa, ja sen luotettavuudella ei ole merkitystä, niin silloin huollon halpa hinta lienee hyvä kriteeri. Toisaalta mieleen tulee, että onko ylipäänsä järkevää omistaa autoa tuossa tapauksessa. Syrjäseudulla varmasti tätäkin tarvetta on.

Mikäli auto on sinulle kulkuväline, josta perhe on jollakin tapaa riippuvainen, niin luultavasti luotettavuus alkaa olemaan tärkeä asia.

Jyväskylän alueella on Suomen keskiarvoon suhteutettuna heikko ostovoima. Monet autokorjaamot tarjoavat yksiselitteisesti halpaa huoltoa Jyväskylässä. Hinnalla on helppo vetää sisään huoltoja ja sitten jos tarvitsee korjata, niin asiakkaalla on hätä ja sekin hoituu. Katso Jyväskylän kaupungin palveluverkkoselvitys. Jyväskylän alueen ostovoiman ennustetaan nousevan tulevaisuudessa, ehkäpä korjaamoyrittäjänä kannattaa harkita oman liiketoiminnan periaatteita.

Kun autoa huolletaan halvalla, niin on sanomattakin selvää, että jostain säästetään? Valittu moottoriöljy, huoltokohteet ja menetelmät, mekaanikkojen osaaminen tai käytössä olevat työvälineet. Ehkäpä juuri sinun huollossasi säästetään laadusta, jonka potentiaalisesti sinä maksat myöhemmin korjauksina.

Monet korjaamot ovat kiinnostuneita laadusta, mutta arjen keskellä eivät ehdi miettimään mitä se laatu oikeastaan on, tai onko valitut huoltotuotteet ja huoltomenetelmät tarvittavalla tasolla. Tai ehkäpä ei ole mahdollisuutta panostaa laatuun, kun on valittu aggressiivinen hinnoittelu malli ja jostain täytyy säästää?

Jos siis meinaat pitää autosi, haluat säästää turhassa polttoaineen kulutuksessa ja sinulle autosi luotettavuus on tärkeää, niin tässä meidän suosituksemme maaliskuussa 2023 Jyväskylän parhaista autohuolloista.

Onko palvelulla väliä?

Hyvä palvelu rakentaa luottamusta. Ja luottamuksella on väliä. Tutkimusten mukaan se on suurin syy miksi kuluttajat valitsevat autokorjaamon.

Tämän artikkeliin valitsimme kaksi huoltokumppaniamme Jyväskylästä, jotka ovat sitoutuneet hyvään palveluun ja korkealaatuisempaan huoltoon BG huoltotuotteiden avulla.

Bavaria ja Hedin Automotive Jyväskylän Palokankaalla

BMW, Skoda, Opel ja Subaru merkkihuolto Jyväskylän Palokankaalla.

Bavaria Jyväskylä on BMW merkkiliike ja BG Suomen huoltokumppani. Omalla autolla on helppo saapua ja isolla parkkipaikalla on tilaa, eikä tarvitse murehtia parkkipaikasta tai parkkivirhemaksuista. Palokankaalta tulee muuten kätevästi bussi kaupunkiin, sattumoisin Bavarian edestä. Bussit nro 12K Kisällintie 2 ja 41 Kuormaajantie E pysähtyvät aivan vieressä. Tästä pääset Jyväskylän reittioppaaseen.

Bavaria Jyväskylä on pitkään tehnyt BG Automaattivaihteistohuoltoja. Se on huoltopalvelu, josta on tullut synonyymi automaattivaihteiston huolloksi ja kuluttajat matkustavat pitkiäkin matkoja saadakseen oikeasti hyvän automaattivaihteisto huollon. Monet BMW:llä ajavat ihmiset kyllä todistavat tämän väitteemme oikeaksi.

Bavaria Jyväskylästä saat myös BG Performance huollon hybridi-, diesel- ja bensiinimoottoreille. Se on normaalin määräaikaishuollon yhteydessä tehtävä kolmiosainen puhdistus, jotta moottorisi voidaan ylläpitää autonvalmistajan määrittelemissä suorituskyky arvoissa. Se on joka pennin arvoinen sijoitus seuraavaan BMW huoltoosi.

Jyväskylän autotalossa toimii myös Skoda, Subaru ja Opel merkkihuolto. Myöskin näille merkeille on tarjolla merkkiliiketason asiointi kokemus ja korkealaatuiset BG huoltopalvelut moottorille ja automaattivaihteistollesi.

Mekonomen autohuolto Biltec Oy Vaajakoski

Somesta tuttu Biltec tiimi

Biltec Oy toimii Jyväskylän Vaajakoskella Haapaniemellä palloilukeskus Hutungin vieressä. Jos seuraat sosiaalista mediaa, niin varmaakin olet törmännyt Biltec:n mainioon ja viihdyttävään sisältöön. Hyvä asiointi kokemus jatkuu paikan päälläkin. Bussilla pääsee verrattain lähelle ja Biltec:ltä löytyy myös huollon sijaisautoja. Bussiaikatauluun pääset tästä.

Biltec Oy on kokenut BG Automaattivaihteistohuoltaja. Biltec aloitti automaattivaihteistohuollot jo vuosia sitten ja on jo rutinoitunut automaattivaihteistojen asiantuntija huolto. Mikäli sinua mietityttää BG Automaattivaihteistonhuolto, niin lue tämä tutkimus, jonka Jyväskyläläinen Fluid Intelligence Oy suoritti yhdessä Biltec Oy:n kanssa. Nimensä mukaisesti Fluid Intelligence tuntee öljyt ja teollisuuden ennakoivan huollon menetelmät.

Bilteciltä löytyy myös BG Performance huolto hybridi-, diesel- ja bensiinimoottoreille. Siitäkin on muuten tehty juttua Biltec:llä Mikon Autoblogiin, lue tästä.

Biltec:ltä löytyy myös muita BG huoltoja kattavasti, niistäkin voit kysyä lisää tai lukea näiltä BG Suomen sivuilta.