Automaattivaihteiston huolto ja 100% öljynvaihto - BG Suomi

Jotkut ovat sitä mieltä, että vaihteistot kestävät vain tietyn, automallista riippuvan määrän kilometrejä. BG:llä me tiedämme, että se ei ole totta.

Riittämätön automaattivaihteistoöljyn suojaus ja sitä myötä ominaisuutensa menettänyt ja likaantunut vaihteistoöljy on yleisin syy ennenaikaiseen vaihteistovaurioon. Säännöllinen BG Automaattivaihteistohuolto voi estää vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan.

Huolto on lyhytkestoinen ja se kannattaa tehdä noin 50 000 km välein. Se on kannattava sijoitus, sillä automaattivaihteisto työskentelee jatkuvasti kovan rasituksen alla. Huollettuna se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä paljon pitempään kuin uskoisit.

Turvallinen ja tehokas vaihteistopalvelu automaattivaihteistosi puhdistamiseksi ja sen suorituskyvyn ylläpitämiseksi.

Vaihteiston puhdistus BG Quick Clean for Transmissions poistaa nopeasti ja turvallisesti venttiilin runkoon, suodattimeen ja muihin automaattivaihteiston osiin kertyneet likakerrostumat.

Ylläpitää vaihteiston toimintakyvyn

Pidentää vaihteistoöljyn käyttöikää

Pidentää vaihteiston käyttöikää

Automaattivaihteistoöljyn tehostaminen BG ATC Plus®:lla sisältää uusimman ja kehittyneimmän lisäainekemian ja se on suunniteltu kestämään nykyaikaisten vaihteistojen intensiivisen toimintaolosuhteen.

Estää öljyn lämpöhajoamisen

Palauttaa uusien ja käytettyjen automaattivaihteistoöljyjen suorituskykyominaisuudet

Parantaa huomattavasti hapettumiskestävyyttä

Korjaa ja ehkäisee vaihteiston tärinää ja vaihtamisongelmia
 

BG Automaattivaihteiston autonhuoltotuotteet on suunniteltu käytettäviksi yhdessä BG PXT vaihteistohuoltolaitteen kanssa.

BG huoltopisteet

Ajankohtaista