Asiakaskokemukset

Asiakastyytyväisyys on yksi BG Service Center Finland Oy:n tärkeimmistä toimintaa ohjaavista mittareista. Lähetä oma kokemuksesi meille vieressä olevasta linkistä.

Käytin 124000km ajetun autoni Subaru Legacy Blitzen 2006 BG Service Center Tillinmäessä automaattilaatikon öljynvaihdossa vaihteistossa ilmenneiden ongelmien takia. Vaihteet vaihtuivat välillä hitaasti tai kolahtivat kovasti vaihdon yhteydessä. Halusin teettää täydellisen öljynvaihdon, jotta vanha öljy saadaan kokonaan pois ja voin varmistua siitä, että laatikossa on ylipäätänsä oikea määrä öljyä.

Ajanvaraus onnistui todella helposti, aika löytyi nopeasti ja työ pystyttiin suorittamaan odottaessa, joka oli itselleni plussaa. Vaihtotyö sujui aikataulussa ja sain nähdä vertailukuvan vanhan ja uuden öljyn välillä. Tilat näyttivät siisteiltä, henkilökunta oli todella ystävällistä ja mieleeni jäi kuva laadukkaasta palvelusta. Hintakin oli saamistani tarjouksistani edullisin.

Olin hieman skeptinen öljynvaihdon luvattuihin ominaisuuksiin, etenkin kun kyseessä on universaaliöljy, mutta lopputulos ylitti odotukseni. Ensimmäisen kilometrin aikana huomasin jo laatikon vaihtavan hieman paremmin ja pehmeämmin. Olen ajanut nyt n.1000km vaihtotyön jälkeen ja laatikko toimii todella hyvin, vaihdot ovat nopeita ja huomaamattomia. Omien kokemusteni perusteella heittämällä paras asiakaskokemus autoalan yrityksistä, kiitos!

Joni, Subary Legacy vm. 2006, 124 000km

BG huoltopisteet

Ajankohtaista