Asiakaskokemukset

Asiakastyytyväisyys on yksi BG Service Center Finland Oy:n tärkeimmistä toimintaa ohjaavista mittareista. Lähetä oma kokemuksesi meille vieressä olevasta linkistä.

BG Automaattivaihteisto huolto 230 tkm ajetulle Renaul Grand Scenic 2.0 vm 2007. Suosittelen... Vaihtaa nyt pehmeämmin, toimii kuin uutena, polttoaineen kulutus väheni n. 4-5%. Ja huolto nopea ja mielestäni kohtuuhintainen. On taas ilo ajaa automaatilla.

Ati Virtanen, Renault Grand Scenic
Kotka

 

 

Miten on mahdollista, että 60 000 kilomeriä ajettu auto syö litran tuhannelle kilometrille öljyä? BG huollon vaikutus tuntui heti. Auto käy paremmin ja tasaisemmin eikä se enää syö öljyä.

Tomi Jäppinen, Mini Cooper S
Helsinki

Lue lisää...

Elektronisen öljymittarin yksi palkki (joka vaatii lisäämään litran öljyä) tuli vastaan vasta 1900 kilometrin jälkeen, joten öljynlisäysvälin kilometrit kasvoivat 2,1 kertaisiksi. Huollolla on ollut selvästi vaikutusta.

Matti Haapala, BMW 523
Helsinki

Lue lisää...

Lisättyäni BG 44k® aineen omaan ranskattareen toimintamatka seuraavaan tankkaukseen piteni 140km.

Timo Tiainen, Citroen C5, katsastusmies
Kitee

 

 

Kokeilin BG 245 ainetta omaan VW Passattiin (2.0 TDI 2006, ajettu n. 285 000 km), joka joutokäynnillä kävi voimakkaasti täristäen epätasaisesti jokaisessa punaisessa liikennevalossa ja pysäytyksessä. Laitoin täyteen tankilliseen BG 245 polttoainejärjestelmän puhdistus ja karstanpoistoainetta. Jo 10 km:n ajon jälkeen huomasin, ettei moottori enää jokaisessa liikennevalossa vatkaa. Tankillisen aikana 1150 km tuo vatkaus on hävinnyt kokonaan.

Todellakin toimii, koska autoni joutokäyntihäiriö hävisi!

Janne Henrikson, VW Passat, katsastusmies
Vantaa

 

 

BG huoltopisteet

Ajankohtaista