Kuka maksaa korjauskulut?

Laajempi koneremontti tarkoittaa aina useiden tuhansien eurojen korjauskuluja. Takuuikäiseen autoon saa yleensä autonvalmistajan kustannuksiin mukaan, mutta hieman vanhemman auton korjauksen maksaa auton omistaja.

Tästä artikkelissa kerromme asioista, jotka on hyvä tietää säännöllisestä moottorihuollosta.

Tästä jutusta voit lukea öljyhuollon hyödyistä ja BG:n ilmaisesta asiakasedusta. Lukuaika 2 minuuttia.

Öljyjärjestelmän puhdistus 1#: Ei ole turvallista eikä siitä ole hyötyä

Nykyaikainen moottori hyödyntää viimeisimpiä teknisiä innovaatioita, jotta moottorista saataisiin paras hyötysuhde. Siis urheilullinen auto, joka saastuttaa mahdollisimman vähän.

Moottorin likaantuessa se menettää parhaan teränsä ja hyötysuhde heikkenee. Turvallinen öljyjärjestelmän puhdistus auttaa palauttamaan moottorin parhaan mahdollisen hyötysuhteen. Se käy paremmin ja tehokkaammin sekä kestää pidempään optimaalisen voitelun avulla.

Säästät merkittävästi rahaa puhdistamalla moottorin - jokaisessa huollossa.

Öljyjärjestelmän puhdistus 2#: Puhdistustuotteen merkillä ei ole niin väliä...

BG EPR on turvallinen ja tehokas puhdistustuote. Se ei heikennä puhdistuksen aikana voitelua ja se inaktivoituu puhdistuksen jälkeen. Ei siis haittaa vaikka pieniä puhdistusainejäämiä jäisi moottoriin.

Moottorin puhdistuotteella on todellakin väliä. BG EPR on todistettavan tehokas palauttamaan tehot ja auton paremman ajettavuuden. 

Puhdistaminen jokaisessa öljynvaihdossa, siis aivan jokaisessa on välttämätöntä. Säästät öljyssä, säästät korjauskuluissa, luonto kiittää ja autollasi on hauskempi ajaa.

BG Lifetime Protection Plan 3#: En usko ilmaisiin takuuohjelmiin

Saat ilmaisen asiakasedun, kun autoosi tehdään esimerkiksi BG Öljynhuolto Plus, joka maksaa vain 40 euroa öljyhuollon päälle. Parhaimmillaan voit saada 3000 euroa korjausrahaa voidellun järjestelmän rikkoutuessa.

BG Products varaa Suomen markkinaa varten tietyn summan rahaa vuositasolla. Varmista autoosi lisäetu ja huollata autosi BG:n tavalla. Näin saat tämän ilmaisen asiakasedun, joka nostaa autosi jälleeenmyyntiarvoa ja siirtyy auton mukana myös mahdolliselle uudelle omistajalle.

Tämä BG:n tarjoama lisäturva on täysin ainutlaatuinen Suomen autoalan jälkimarkkinoilla eikä kukaan muu ennakoivan huollon tuotemerkki tarjoa mitään vastaavaa.

Lue lisää BG Lifetime Protection Plan ohjelmasta.

Varaa huolto

BG huoltopisteet

Ajankohtaista