Syksy tulee! - BG huoltopalvelut

Syksyn merkkejä. Illat hämärtyvät ja ilma viilenee. Maisema muuttuu värikkääksi ja sato korjataan pelloilta. On myös aika valmistella kesä menopelit talviunille!

 

Ennen menopelin seisontaan laittamista kannattaa polttoainejärejstelmä käsitellä. Nykyaikaiset etanolia ja rypsimetyyliesteriä sisältävät polttoaineet ovat luontoystävällisempiä kuin fossiiliset polttoaineet. Molemilla näillä on myös ominaisuuksia minkä takia on erittäin tärkeää huolehtia polttoaineen säilyvyydestä seisonnan aikana. Etanoli altistaa metalliosat korroosiolle sisältämänsä hapen ja siihen helposti liukenevan veden takia. Dieselin saastumisen aiheuttaa bakteerit, hiivat ja homeet. Ajan myötä nämä itiöt ovat sopeutuneet erittäin hyvin elämään die­sel­polt­toai­neis­sa ja jatkamaan lisääntymistään.

Molemmaat polttoaineet kannattaa suojata ennalta ja erityisesti silloin kun menopeli jää talvehtimaan. 

BG SC2 on erinomainen tuote käsittelemään bensiini käyttöisen laitteen polttoainejärjestelmä talven ajaksi. Se suojaa etanolin haittavaikutuksia vastaan ja tarjoaa erinomaisen polttoaineen säilytysvakauden. 177ml riittää käsittelemään 60 litraa polttoainetta. 

BG CF5 Bensiini järjestelmien ylläpitoon. Puhdistaa, stabiloi ja suojaa. Ehkäisee komponennttein ruostumista. Pitää polttoainejärjestelmän puhtaana ja karsta vapaana.

Molemmat tuotteet sopii käytettäväksi kaikkien nyky polttoaineiden kanssa. ( E5, E10 ja E85 ) 

Lisää veneen, moottoripyörän tai puutarhalaitteen tankkiin ennen seisontaa!

 

BG DFC® tuotteet. Diesel järjestelmille. Pitää suuttimet puhtaina säilyttäen samalla optimaalisen tehokkuuden. Parantaa dieselin voitelua ja estää suuttimien likaantumisen. Vakauttaa polttoainetta ja estää korroosiota. Vähentää/estää polttoaineen jäätymistä ja hyytymistä.

Estä levä kasvuston synty diesel tankissa käyttämällä säännöllisesti BG DFC® tuotteita ja vältyt kalliilta korjauksilta ja säiliöiden puhdistus operaatioilta.

Kaada tuote suoraan maatalouskoneen tai veneen tankkiin. Erikokoisia astioita saatavilla. 177ml käsittelee 150 litraa diesel polttoainetta ja 3,8 litraa riittää käsittelemään jopa 9 500 litraa polttoainetta.

BG huoltopisteet

Ajankohtaista