Ajankohtaista - BG huoltopalvelut

Syksyn merkkejä. Illat hämärtyvät ja ilma viilenee. Maisema muuttuu värikkääksi ja sato korjataan pelloilta. On myös aika valmistella kesä menopelit talviunille!

Lue lisää...

 

BG Protection Plan on ilmainen asiakasetuohjelma, joka on osa BG huoltopalveluja. BG Lifetime Protection Plan kulkee auton mukana ja se on siirrettä-vissä, mikäli auto vaihtaa omistajaa. Ohjelmaan pääsee kun ensimmäinen BG-huolto tehdään ennen kuin ajokilometrejä on 120 000. Tämän jälkeen ohjelma jatkuu niin kauan, kuin autolle suoritetaan BG-huollot määräajoin.

Lue lisää...

Koska moottorisi öljyjärjestelmä on viimeksi puhdistettu?

Lietettä ja karstaa muodostuu öljyjärjestelmään heikentäen voitelua tarvitsevien komponenttien käyttö ikää. Mikäli ongelmaa ei hoideta ajoissa voi tämä aiheuttaa kalliita korjauksia. Pahimmassa tapauksessa moottori vaurion!

Lue lisää...

Kesä on täällä! Aika päästä ulos ja ajaa moottoripyörillä, mönkijöillä, veneillä ja vesiskoottereilla. Olet odottanut koko talven, että seikkailu alkaa. Ainoa asia sinun ja vapauden välillä on keväthuolto, jotta laitteesi toimii ongelmitta läpi sesonkin. Seuraa oppaasta nopeaa ja tehokasta huoltoa BG: n kanssa.

Lue lisää...

BG huoltopisteet

Ajankohtaista